Pausa allt utom dig själv

Yoga och Mindfulness
med Marie Androv och Malin Sävstam

Ge dig själv en sommarpresent. Följ med till Medelhavets pärla för att stärka kropp och själ.

Sparka av skorna och ta en paus från det höga vardagstempot. Fyra lyxiga stilla dagar bara för dig på magiska Cal Reiet, Mallorca när ön är som allra bäst. Kom själv eller gör en oförglömlig resa med kära vänner.

På Maries och Malins unika yogaretreat smakar vi på yogans olika dimensioner. Hatha-, Medi- och Yinyoga. Vi rör oss dynamiskt för att bygga upp muskler och skelett. Och vi låter kroppen landa mer grundat och mjukt för att stärka bindväv, leder och ligament. Daglig andnings- och mindfulnessträning förbättrar vår inre hälsa och lugnar sinnet.
Med välgörande yoga, vegetarisk mat och energigivande samtal kommer du återvända med ett mer fridfullt sinne. Redo att på allvar ta dig an sommaren 2020.

När: 28 juni – 2 juli 2020. Ankomst söndag från 13:00, första klassen startar 16:00. Avslut torsdag klockan 11:00 efter andningsträning, yogaklass och brunch.

Var: På sagolika Cal Reiet i Santanyi, öster om Palma, ca 35 min från flygplatsen, kika på calreiet.com Hur: Flyget bokar och betalar du själv. Vi anordnar transport från flygplatsen till Cal Reiet för de som landar söndag 28 juni senast klockan 12:00 och tillbaka till flygplatsen och/eller Palma på torsdag 2 juli kl 11:45.

Pris: 4 nätter, 4 middagar, 4 bruncher, 13 klasser för 14 500 SEK i delat dubbelrum Tillägg för enkelrum är 1 100 SEK per natt. 4 000 SEK faktureras vid anmälan. Resterande belopp faktureras 1 maj

 

Kom själv eller locka med någon du tycker om.

 

Om Marie
Inre stabilitet, vänlighet och glädje är ledstjärna i Maries liv och praktik. Hennes intention som lärare är att skapa en trygg plats att utforska och fördjupa medveten närvaro i vardagen.

Marie är mindfulnesslärare för Jack Kornfield och Tara Brach vid UC Berkeley, ayurvedisk hälsorådgivare utbildad i Sverige, Indien och USA för bland annat Dr Vasant Lad, med erfarenhet från sjukhus i Indien. Utbildad MediYoga terapeut för Göran Boll, och har under flera år varit föreståndare och ansvarig för fortutbildningen i MediYoga vid Depression vid MediYoga Institutet, Stockholm. Hon leder mindfulness och yoga, utvecklande samtal, och föreläser både privat och på företag i sitt företag Självtrygg.

Marie har dessutom tio års erfarenhet som kommunikationsansvarig på KTH och tidigare karriär som journalist i Washington D.C, samt programkoordinator för Centralasien och Östafrika på SIDA och har bland annat bott i Kyrgyzstan.

Om Malin
Malin överlevde flodvågskatastrofen i Thailand 2004, men förlorade sin man, två av sina tre barn och tre nära vänner. Tack vare hennes dagliga närvaroträning av medvetandet, andningen och kroppen lever hon nu ett helt och rikt liv.

Humor är en viktig inspirationskälla för Malin både på och utanför mattan. Hennes undervisning är glädjefylld och dynamisk med fokus att leda in i säkra och stärkande positioner. Malin har en gedigen utbildning inom yoga och mindfulness för internationellt erkända lärare som Sarah Powers, Maty Ezraty och James Brown.

Malin har även en omfattande yrkeserfarenhet bl.a. VD på en reklambyrå och egen konsultfirma. Idag är hon en erfaren föreläsare med uppdrag på företag inom olika branscher. Hennes bok När Livet Stannar har sålt i drygt 65 000 exemplar. 2009 var hon sommarvärd i P1.

Du är självklart också välkommen att maila till malin.savstam@ettriktliv.nu
eller ringa mig på på telefon 0708 23 86 75 för mer info.

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honours the servant and has forgotten the gift.”

Albert Einstein