Min historia

Kärleken är starkare än döden

 

Under 44 år och tre månader levde jag livet i den “snabba filen”. Man, tre friska barn, chefsjobb på reklambyrå massor av vänner och aktiviteter. I Khao Lak den 26 december 2004 drogs mattan bort under mina fötter och jag föll ned i en bottenlös avgrund.

Min älskade man Mats, våra två yngsta barn, min närmaste väninna och min gudson försvann i vattenmassorna. Vi var tio som reste. Fyra som återvände till Sverige levande. I vår familj överlevde vår äldste son Axel som då var 15 år och jag. Jag har fått dyrköpta erfarenheter om livets skörhet och hur människan trots allt kan fortsätta leva – även när det värsta har hänt.

Det låter konstigt – men jag hade tur………. 8 månader efter katastrofen kom jag i kontakt med ett verktyg som i tusentals år har hjälpt människor att komma vidare i livet efter svåra förluster och trauman. I dag ägnar jag min tid åt att dela med mig av mina livserfarenheter, yoga, andningsträning och mindfulness. Hur regelbunden träning skapar den återhämtning som vi behöver i en alltmer digitaliserad och stressad värld.

Idag samarbetar jag i olika projekt med likasinnade och möter människor på deras arbetsplatser, på mina klasser och på de retreats som jag anordnar i Sverige och på Mallorca. Min motor är att leda de jag möter till ett mer balanserat och mer glädjefullt liv.

Jag är övertygad om att nyckeln till ökad harmoni är inse att vi redan har allt vi behöver inom oss. Att återigen finna barnets medfödda nyfikenhet och glädje.

Tidigare arbetade jag med
marknadsföring och kommunikation


Jag har arbetat på olika marknadsfunktioner inom SAS där jag arbetade i 14 år. Bland annat var jag med och konceptutvecklade och startade SAS EuroBonus 1992. Efter 5 år som expert inom kundvårdsstrategier och CRM på företaget Welcome Back började jag arbeta med kommunikation och PR. Först som projektledare på reklambyrån Lowe Forever och senare som VD på reklambyrån DRAFT.

Föreläsningar

När jag föreläser skräddarsys innehållet utifrån varje enskilt tillfälle.
Mina föreläsningar är allmänmänskliga och alla känner igen sig. Det vi människor känner djupt inne i hjärtat vid våra olika livskriser är samma – trots att historierna skiljer sig åt. Jag delar med mig av mina egna insikter och de verktyg jag själv dagligen använder för att forma mitt nya liv.

Jag pratar om kärlek, acceptans, sorg, ökad medvetenhet och vägen till förändring. Men det handlar inte bara om fördelar på det personliga planet. Det finns otaliga forskningsstudier som visar att de verktyg jag själv använder ökar vår produktivitet och kreativitet. Med regelbunden träning förbättras sömnen och jag får lättare att klara av humörsvängningar.  Dessutom ökar samarbetsförmågan inom organisationen.

Läs mer