PASSION FOR LIFE

Funktionell styrka, konditionsträning, yoga & mindfulness
1 – 5 oktober 2024

Skapa en hållbarhet som du kan luta dig mot resten av hösten. Följ med till öarnas ö för att stärka hela dig.

En frisk själ i en stark kropp ger dig de bästa förutsättningar att möta omvärldens påfrestningar.
Fysisk styrka och mental hälsa är, som du vet, en färskvara som hela tiden måste underhållas. Kickstarta sommaren 2021 med en present till hela dig. Fyra lyxiga dagar på magiska Cal Reiet, Mallorca när ön är som allra vackrast. Kom själv eller gör en oförglömlig resa med någon vän.
Det här är ingen vanlig träningsresa. Inte heller ett vanligt yogaretreat eller en vanlig mindfulnesskurs. Utan här kombinerar vi de bästa av tre världar.
Vi kommer träna muskulär explosivitet och uthållighet där både muskler och våra hjärtan får arbeta ordentligt.
Med hjälp av yoga kommer vi låta kroppen landa mer grundat för att stärka bindväv, leder och ligament. Dessutom ska vi lugna våra sinnen med olika andnings- och meditationsövningar där inre glädje skapas helt naturligt.
Med Cal Reiets magiska mat och våra energigivande samtal kommer vi alla återvända stärkta i kropp och själ. Redo att på allvar ta emot hösten.

När:
22 – 26 oktober 2023. Ankomst söndag från 13:00, första klassen startar 16:00. Avslut torsdag klockan 11:00 efter andningsträning, yogaklass och brunch.

Var:
På sagolika Cal Reiet i Santanyi, strax öster om Palma ca 35 min från flygplatsen.
Kika på https://calreiet.com

Hur:
Flyget bokar och betalar du själv.

Pris:
4 nätter, 4 middagar, 4 bruncher, 13 klasser för 15 950 SEK i delat dubbelrum
Tillägg för enkelrum är 1 400 SEK per natt. 5 950 SEK faktureras vid anmälan. Resterande belopp faktureras 1 augusti.

Anmäl dig till malin.savstam@ettriktliv.nu eller ring Malin på telefon 0708 23 86 75

Om Eva
För Eva byggs en stark och hållbar kropp stegvis och utifrån funktionell träning på varje individs unika nivå. Våra inre stabiliserande muskellager måste tränas för att förbygga skador och för att få en säker och effektiv träning. Man är aldrig starkare än sin svagaste länk.
Individanpassning är en viktig ledstjärna i Evas undervisning. Hon tror inte på slarvigt utförda rörelser i ett alltför snabbt tempo. Utan hellre kontroll med färre repetitioner och tyngre motstånd. På Evas träning kan alla vara med. Är du en erfaren muskel och pulsmänniska kommer du bli utmanad. Om du har en längtan att komma igång, bli starkare, orka mer och jobba bort envis fysisk smärta så blir träningen med Eva den kick du behöver.
Eva har alltid tränat mycket själv och har en certifiering som Personlig tränare och Träningsinstruktör från The Academy. Hon är även licenserad Kostrådgivare och Hälsokonsult hos The Academy. Från Les Mills har Eva en licensering som instruktör Cxwork och Moveoo.
Att arbeta som träningscoach är en av många strängar som Eva har på sin lyra. Bland annat arbetar hon även som inredare och är stylist för flera folkkära artister.

Om Malin
Humor är en viktig inspirationskälla för Malin både på och utanför mattan. Hennes undervisning i fysisk yoga är glädjefylld och dynamisk med fokus att leda in i säkra och stärkande positioner. Med sina egna erfarenheter och en gedigen utbildning inom yoga, mindfulness och självmedkänsla för internationellt erkända lärare delar Malin sina insikter om livets mysterium. Den ständiga resan på vägen till egen utveckling är central.
Malin har även en omfattande yrkeserfarenhet bl.a. VD på en reklambyrå och egen konsultfirma. Hon en erfaren föreläsare med uppdrag på företag inom olika branscher. Hennes första bok När Livet Stannar har sålt i drygt 65 000 exemplar. 2009 var hon sommarvärd i P1.
Malin överlevde flodvågskatastrofen i Thailand 2004, men förlorade sin man, två av sina tre barn och tre nära vänner. Tack vare hennes dagliga närvaroträning av medvetandet, andningen och kroppen lever hon nu ett helt och rikt liv.

Anmäl intresse