PASSION FOR LIFE

Yoga, andningsträning, mindfulness, föreläsningar, samtal & reflektioner
1 – 5 oktober 2024
Skapa mer glädje i livet.  Följ med till öarnas ö för att stärka hela dig.

Livet är en ”guppig” resa. Det går upp och det går ner. Allt förändras hela tiden och inget är konstant. Ofta är det mindre ups-and-downs, som upplevs frustrerande. Ibland till och med kraschar livet. Ljuset slocknar och det finns ingen framtid.

Finns det något man kan göra………något sätt att tänka för att inte fastna i bitterhet, självömkan och i ”WHY ME”?
Det finns verktyg, metoder för att möta livets och omvärldens påfrestningar med större jämnmod. Det finns sätt att lära sig njuta och leva med kärlek och glada pip i magen oavsett de utmaningar som korsar vår väg.

Ge dig själv en fin present. Fyra lyxiga dagar med Henning Bensland och Malin Sävstam.  Vi kommer tillsammans arbeta med kropp, knopp och själ på magiska Cal Reiet, Mallorca när ön skänker som mest ro. Kom själv eller gör en oförglömlig resa med någon vän.

Det här är inget vanligt yogaretreat eller en vanlig mindfulnesskurs.

Utan här kommer vi även ta del av flertusenårig kunskap för att släppa taget om oron inför framtiden och ältandet om det som redan har varit. Visdom för att kunna njuta oavsett de prövningar som livet bär fram till oss.

Med hjälp av olika discipliner inom yogatraditionen kommer vi stärka våra muskler och öka smidigheten. Men också låta kroppen landa för att stärka bindväv, leder och ligament. Dessutom ska vi lugna våra sinnen med olika andnings- och meditationsövningar där inre glädje skapas helt naturligt.

Med Cal Reiets fantastiska mat och energigivande samtal kommer vi alla återvända stärkta i kropp och själ. Redo att möta livet med nya perspektiv.

När:
1 – 5 oktober 2024. Ankomst tisdag från 13:00, första klassen startar 16:00.
Avslut lördag klockan 11:00 efter andningsträning, yogaklass och brunch.

Var:
På sagolika Cal Reiet i Santanyi, strax öster om Palma ca 35 min från flygplatsen.
Kika på https://calreiet.com

Hur:
Flyget bokar och betalar du själv.

Pris:
4 nätter, 4 middagar, 4 bruncher, 3 helande föreläsningar med reflektionsövningar, 12 fysiska yogaklasser där vi omfamnar kroppen, andningen och sinnet.
1 650 EUR per person i delat dubbelrum
2 210 EUR per person i single rum

650 EUR faktureras vid anmälan. Resterande belopp faktureras 1 juli.

Anmäl dig till malin.savstam@ettriktliv.nu eller ring Malin på telefon 0708 23 86 75

Om Henning
Henning är en framgångsrik entreprenör med en master från KTH. Han har startat och drivit flera europeiska företag. 2008 fick han diagnosen MS och har allt sedan dess arbetat hårt och målmedvetet med sitt eget läkande. Både fysiskt och mentalt.

Dessutom har han haft två depressioner vilket har fått honom att på djupet förstå vikten av god psykisk hälsa och inre motståndskraft för att kunna möta livets olika påfrestningar.

Henning är vidareutbildad inom kroppslig psykoterapi. Han har bland annat gått en
3-årig välrenommerad psykoterapiutbildning i Tyskland som vilar på en Buddhistisk värdegrund.

Metoderna som Henning använder har visat sig vara effektiva och förenar vår kropp, vårt sinne och vår andliga kraft. Han undervisar med hjälp av praktiska och självreflekterande övningar där det öppna hjärtat och människans känslighet står i fokus.

Henning är svensk, har tre barn och bor sedan många år tillsammans med sin livskamrat Petra i Zürich. 2015 skapade de Cal Reiet med målet att bli en av Europas ledande Holistiska Retreat Centers för den självläkande människan

Om Malin
Humor är en viktig inspirationskälla för Malin både på och utanför mattan. Hennes undervisning är glädjefylld och dynamisk med fokus att leda in i säkra och stärkande positioner.

Med sina egna erfarenheter och en gedigen utbildning inom yoga och mindfulness för internationellt erkända lärare som Sarah Powers, Maty Ezraty och James Brown delar Malin sina insikter om livets mysterium.

Malin har även en omfattande yrkeserfarenhet bl.a. VD på en reklambyrå och egen konsultfirma. Hon är hon en erfaren föreläsare med uppdrag på företag inom olika branscher.

Hennes bok När Livet Stannar har sålt i drygt 80 000 exemplar. 2009 var hon sommarvärd i P1.

Malin har arrangerat och lett över femtio yogaretreats både i Sverige och på Mallorca.

2004 överlevde hon flodvågskatastrofen i Thailand, men förlorade sin man, två av sina tre barn och tre nära vänner. Tack vare hennes dagliga närvaroträning av medvetandet, andningen och kroppen lever hon nu ett helt och rikt liv.

Anmäl intresse