Body, Mind & Soul

Ta hand om dig!
9 – 11 februari 2024

Unna dig en energikick i början på det nya året och följ med till Frötuna på en yogahelg för att stärka kropp och själ.

 

Vi undersöker Yogans olika delar i relation till vår hälsa. Hur påverkas vår kropp, vårt sinne och vår själ av andningsträning? Och vad är egentligen Mindfulness?
Vi kommer yoga dynamiskt för att stärka muskler och skelett och vi kommer yoga mer grundat för att stärka bindväv, leder och ligament. Det kommer även finnas möjlighet att genomföra en klassisk hamam badritual – ett perfekt tillfälle att njuta i tystnad och öva på att vara närvarande i stunden. Med hälsosam yoga, vegetarisk mat och energigivande samtal kommer du återvända med ett mer fridfullt sinne. Redo att åter möta din vardag.

När:
9 – 11 februari 2024. Ankomst fredag från 14:00, första klassen startar 16:00.
Avslut söndag efter yogaklass och frukost ungefär klockan 11:30.

Var:
Frötuna Gård öster om Uppsala, en dryg timma från Stockholm, kika på Frotuna.nu

Pris:
5 150 SEK per person för boende i dubbelrum.
6 200 SEK för boende i single rum
2 nätter, 2 middagar, 2 brunch, 1 afternoon tea, 4 yogaklasser, 3 meditations- och andningsklasser, 2 föreläsningar

 

Kom själv eller locka med fler.
Din partner, förälder, vuxna barn eller kompis – alla är välkomna.

Om Malin:
Humor är en viktig inspirationskälla för Malin både på och utanför mattan. Hennes undervisning i fysisk yoga är glädjefylld och dynamisk med fokus att leda in i säkra och stärkande positioner. Med sina egna erfarenheter och en gedigen utbildning inom yoga, mindfulness och självmedkänsla för internationellt erkända lärare delar Malin sina insikter om livets mysterium. Den ständiga resan på vägen till egen utveckling är central.

Malin har även en omfattande yrkeserfarenhet bl.a. VD på en reklambyrå och egen konsultfirma. Hon en erfaren föreläsare med uppdrag på företag inom olika branscher. Hennes första bok När Livet Stannar har sålt i drygt 65 000 exemplar. 2009 var hon sommarvärd i P1.
Malin överlevde flodvågskatastrofen i Thailand 2004, men förlorade sin man, två av sina tre barn och tre nära vänner. Tack vare hennes dagliga närvaroträning av medvetandet, andningen och kroppen lever hon nu ett helt och rikt liv.

Anmäl dig till malin.savstam@ettriktliv.nu
eller ring Malin på telefon 0708 23 86 75 för mer info.

 

Anmäl intresse