Öva din självmedkänsla

Mindful Self-Compassion
22 – 24 mars 2024

Stilla ditt sinne och njut av vårljuset. Följ med på en helg till Frötuna för att stärka kropp och själ.

 

I härlig herrgårdsmiljö kommer vi stärka kropp & själ genom yoga och meditation – verktyg som hjälper oss bli gladare och mer harmoniska. Under helgen kommer vi även titta lite närmare på begreppet Mindful Self-Compassion. Räcker det att ha god självkänsla för att klara livets påfrestningar? Eller ger dimensionen självmedkänsla ytterligare mentala muskler för att hantera vardagens snubbeltrådar?
Med hälsosam yoga, meditation, vegetarisk mat och energigivande samtal återvänder du med ett mer fridfullt sinne. Redo att möta vardagen och dig själv på ett snällare sätt. Det kommer även finnas möjlighet att njuta av Frötunas härlig bastu och poolanläggning.

När:
22 – 24 mars 2024. Ankomst fredag från 14:00, första klassen startar 16:00.
Avslut söndag efter yogaklass och frukost

Var:
Frötuna Gård öster om Uppsala, en dryg timma från Stockholm, kika på Frotuna.nu

Pris:
5 150 SEK per person för boende i dubbelrum.
6 200 SEK för boende i singlerum
2 nätter, 2 middagar, 2 brunch, 1 afternoon tea, 4 yogaklasser, 3 meditations- och andningsklasser, 1 föreläsning

Kom själv eller locka med fler.
Din partner, förälder, vuxna barn eller kompis – alla är välkomna.

Om Malin
Humor är en viktig inspirationskälla för Malin både på och utanför mattan. Hennes undervisning i fysisk yoga är glädjefylld och dynamisk med fokus att leda in i säkra och stärkande positioner. Med sina egna erfarenheter och en gedigen utbildning inom yoga, mindfulness och självmedkänsla för internationellt erkända lärare delar Malin sina insikter om livets mysterium. Den ständiga resan på vägen till egen utveckling är central.

Malin har även en omfattande yrkeserfarenhet bl.a. VD på en reklambyrå och egen konsultfirma. Hon en erfaren föreläsare med uppdrag på företag inom olika branscher. Hennes första bok När Livet Stannar har sålt i drygt 65 000 exemplar. 2009 var hon sommarvärd i P1.

Malin överlevde flodvågskatastrofen i Thailand 2004, men förlorade sin man, två av sina tre barn och tre nära vänner. Tack vare hennes dagliga närvaroträning av medvetandet, andningen och kroppen lever hon nu ett helt och rikt liv.

 

Anmäl dig till malin.savstam@ettriktliv.nu
eller ring Malin på telefon 0708 23 86 75 för mer info.

 

Anmäl intresse