Yoga & Mindful Hiking

Tid för reflektion och nyladdning med Hanna Hax Linder och Malin Sävstam
26 – 29 juli 2021

Följ med till härliga Dalarna och ta emot ny energi från naturen när den är som allra vackrast

Under 2021 är det viktigare än någonsin att vi tar hand om oss själva och varandra. Unna dig tre härliga dagar i slutet av juli där vi tillsammans njuter av naturens kraft.
På Hannas och Malins härliga yogaretreat smakar vi på Hatha yogans olika dimensioner. Vi rör oss dynamiskt för att bygga upp muskler och skelett. Och vi låter kroppen landa mer grundat och mjukt för att stärka bindväv, leder och ligament. Daglig andnings- och mindfulnessträning för vår inre hälsa och ett lugnare sinne. Med fina vandringar, vegetarisk mat och bad i älven kommer du återvända stärkt i både kropp och själ. Redo att fullt ut kunna njuta av allt som augusti har att erbjuda.

När:
26 – 29 juli 2021. Ankomst måndag från 15:00. Middag serveras klockan 18:30 och därefter inleds retreatet med en mjuk yogaklass. Avslut torsdag klockan 13:00 efter andningsträning, yogaklass och brunch.

Var:
På Sandsgården i Gopshus, ca 20 min från Mora, kika på sandsgarden.se

Hur:
Transporten dit anordnar du själv. Om du anländer med tåg eller buss till Mora hämtar vi dig där. Meddela bara när du kommer.

Pris:
5 500 SEK i delat dubbelrum.
3 nätter, 3 middagar, 3 bruncher, 2 picknick-paket, 2 ledda vandringar 15 – 20 km långa och 9 klasser

Tillägg för enkelrum:
1 000 SEK per natt.

Anmäl dig till malin.savstam@ettriktliv.nu
eller ring Malin på telefon 0708 23 86 75 för mer info

Om Hanna
Vänlighet, öppna möten och att hjälpa sina medmänniskor är starka drivkrafter i Hannas liv. Kärleken till sång och musik präglar både hennes privatliv och undervisning. Som dotter till två präster utforskar hon ständigt sin egen andlighet och avdramatiserar den som en självklarhet.
Trots hennes unga ålder är Hanna en erfaren yogalärare. Med rötterna inom Ashtanga traditionen är hon flerfaldigt utbildad I Mysore, Indien av Pattabi Jois dotterson Sharath Jois. Hon är även certifierad av internationellt erkända lärare som Magda Procner, Caroline Westling och James Brown.
Hanna födde sitt första lilla kärleksbarn, Tom, i september 2020 – Och vi kommer med all säkerhet få njuta lite av honom på Sandsgården.

Om Malin
Humor är en viktig inspirationskälla för Malin både på och utanför mattan. Hennes undervisning i fysisk yoga är glädjefylld och dynamisk med fokus att leda in i säkra och stärkande positioner. Med sina egna erfarenheter och en gedigen utbildning inom yoga, mindfulness och självmedkänsla för internationellt erkända lärare delar Malin sina insikter om livets mysterium. Den ständiga resan på vägen till egen utveckling är central.
Malin har även en omfattande yrkeserfarenhet bl.a. VD på en reklambyrå och egen konsultfirma. Hon en erfaren föreläsare med uppdrag på företag inom olika branscher. Hennes första bok När Livet Stannar har sålt i drygt 65 000 exemplar. 2009 var hon sommarvärd i P1.
Malin överlevde flodvågskatastrofen i Thailand 2004, men förlorade sin man, två av sina tre barn och tre nära vänner. Tack vare hennes dagliga närvaroträning av medvetandet, andningen och kroppen lever hon nu ett helt och rikt liv.

Kom själv eller locka med någon du tycker om.

Anmäl intresse