Yoga & Mindful Golf

Öka din närvaro för en förbättrad score
2 – 4  juni 2023

Tre dagar med fokus på andning, rörlighet och golf med Oliver Larsson och Malin Sävstam

Kanske blir 2023 året då din golf utvecklas mot nästa nivå. Men som bekant: Inget händer av sig själv.  Unna dig härliga dagar i början av juni där vi tillsammans stärker oss själva och vårt spel. Inifrån & ut.

På Olivers och Malins unika yoga- & golfretreat kombinerar vi träningen av yoga och golf med både närvaro och rörlighetsträning. Allt för att 2023 års golfrundor ska nå nästa nivå.

I yogasalen, tillsammans med Malin, kommer vi röra oss dynamiskt för att öka smidigheten och kroppskontroll. Vi kommer också jobba med andnings- och mindfulnessträning för att bli närvarande i varje slag.

På rangen, övningsgreenen och på vår fina 9-hålsbana kommer Oliver dela med sig av sina bästa tips för att dina golfrundor under sommaren ska bli riktigt kul och givande.

När:
2 – 4 juni 2023. Ankomst fredag från 14:00, första klassen startar 16:00.
Avslut söndag ca 14:30.

Var:
På Halmstad GolfArena, ca 10 min från Halmstad, kika på https://www.golfarenan.se

Pris:
7 495 SEK boende i dubbelrum.
2 nätter, 2 middagar, 2 bruncher, 1 eftermiddagssnack med smörgås, te och kaffe, 1 golf clinic, 2 rundor på banan, 6 yoga- & andningsträningsklasser

Tillägg för singelrum:
600 SEK

Ordnar du eget boende blir priset:
6 495 SEK

Är du medlem på Golfarenan reduceras priset med:
700 SEK

Kom själv eller locka med fler.
Din partner, förälder, vuxna barn eller kompis – alla är välkomna.

 

Om Oliver
Nyckeln till ett bättre och roligare golfspel är rätt inställning och att följa en enkel spelstrategi anpassad efter din nivå. För att kunna spela golf mycket och länge behöver vi också skapa rätt förutsättningar med rörelse, träning och rätt fokus.

Olivers golferfarenhet kommer bland annat från en egen tävlingskarriär på nationella och internationella tävlingar, caddiejobb åt stjärnor som bland andra Ingrid Lindblad och Alex Norén på stjärnspäckade tävlingar. Oliver har dessutom gått på golfcollege i USA och har en magisterexamen i Sport Science från Mittuniversitet.

Nu är Oliver golf- och träningsansvarig på Halmstad Golfarena. ”Halmstad Golfarena är ett träningsparadis för både golf och annan fysisk träning. Den trivsamma miljön och fantastiska utsikten mot havet ger stället en fantastisk energi” säger Oliver om sin arbetsplats.

Om Malin
Humor är en viktig inspirationskälla för Malin både på och utanför mattan. Hennes undervisning i fysisk yoga är glädjefylld och dynamisk med fokus att leda in i säkra och stärkande positioner. Med sina egna erfarenheter och en gedigen utbildning inom yoga, mindfulness och självmedkänsla för internationellt erkända lärare delar Malin sina insikter om livets mysterium. Den ständiga resan på vägen till egen utveckling är central.

Malin har även en omfattande yrkeserfarenhet bl.a. VD på en reklambyrå och egen konsultfirma. Hon en erfaren föreläsare med uppdrag på företag inom olika branscher. Hennes första bok När Livet Stannar har sålt i drygt 65 000 exemplar. 2009 var hon sommarvärd i P1.
Malin överlevde flodvågskatastrofen i Thailand 2004, men förlorade sin man, två av sina tre barn och tre nära vänner. Tack vare hennes dagliga närvaroträning av medvetandet, andningen och kroppen lever hon nu ett helt och rikt liv.

Anmäl dig till malin.savstam@ettriktliv.nu
eller ring Malin på telefon 0708 23 86 75 för mer info.

 

Anmäl intresse